Om Wireless Communication AS

Wireless Communication er markedsleder av forretningkritiske kommunikasjonsløsninger innenfor offentlig sikkerhet og for kommersielle brukere. Selskapet ble etablert i 1982 og er 100% norskeid. Vi er en del av VHF Group som er en ledende systemintegrator i Norden innenfor kommunikasjonsløsninger med en årlig omsetning på 400MNOK

 

Et selskap i utvikling

Fra å ha vært fokusert på analog radio (PMR) har Wireless Communication AS klart å posisjonere seg til å bli en av de legende aktørene på det norske markedet innen digital radio (DMR og Tetra). Utover å ha fullt fokus på utviklingen av det nasjonale Nødnettprosjektet, jobber vi aktivt som tilbyder av Tetraløsninger for industri, bygg- og anlegg, offshore og transport. Vi fører ledende produkter innen både DMR, Tetraterminaler, basestasjoner og integrerte løsninger. Det er særlig i forhold til satsingen på Tetra at vi som en del av VHF Group har en strategisk fordel. Wireless Communication AS har vært representert i Tetra Forum styret fra 2008. Foruten radiokommunikasjon er vi også en betydelig aktør innen sikker trådløs kommunikasjon gjennom 4G/5G (LTE) og mobile rutere. Med en sterk produktportefølje og kunnskapsrike ansatte har vi stor kapasitet til å utvikle kommunikasjonsløsninger som møtekommer våre kunders behov. Vi jobber målrettet med å bygge organisasjonen for å stå rustet på alle plan til å møte fremtidige krav fra de store brukergruppene. 


Service og Support

Wireless Communication AS har egen serviceavdeling på Oppsal i Oslo og Klepp Stasjon v/Stavanger samt felles innkjøp- og logistikksenter hos Swedish Radio Supply (SRS) i Karlstad, Sverige. Våre serviceavdelinger har god tilgjengelighet og parkering, selv for større uniformerte kjøretøy. 


ISO

I april 2012 fikk Wireless Communication AS ISO9001-2008 sertifikat. Dette innebærer at bedriften har gjennomgått en sertifiseringprosess med kvalitetssikring av alle systemer, personale, avdelinger og oppfyller alle strenge krav hos Det Norske Veritas.

Wireless Communication AS' forretningsidé har helt siden begynnelsen vært å tilby de beste radioagenturene til profesjonelle brukere og offentlig sektor. Vår aller første kunder var Norsk Polarinstitutt, F. Selmer og politiet. Vi har helt siden starten vært leverandør av radiokommunikasjon til blålysetatene, samt til forsvaret som har vært vår største kunde de siste årene. Vi jobber både med analoge og digitale løsninger for å kunne imøtekomme alle kunders behov.  

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×