Om Wireless Communication AS

Wireless Communication AS ble etablert i 1982 og har siden da utelukkende jobbet med radiokommunikasjon. Selskapet er 100 % norskeid, og har ISO 9001:2008 sertifikat. Vi er generalagent for Icom i Skandinavia og distributør av Sepura i Norge. Innen Tetra infrastruktur har vi partneravtaler med store aktører som f.eks. Damm. 01.01.2016 ble VHF Communication AS og 123 Communication AS fusjonert sammen til Wireless Communication AS. 

 

ISO

I april 2012 fikk Wireless Communication AS ISO9001-2008 sertifikat. Dette innebærer at bedriften har gjennomgått en sertifiseringsprosess med kvalitetssikring av alle systemer, personale, avdelinger og oppfyller alle strenge krav hos Det Norske Veritas.

Wireless Communication AS' foretningsidé har helt siden begynnelsen vært å tilby de beste radioagenturene til profesjonelle brukere og offentlig sektor. Vår aller første kunder var Norsk Polarinstitutt, F. Selmer og politiet. Vi har helt siden starten vært leverandør av radiokommunikasjon til blålysetatene, samt til forsvaret som har vært vår største kunde de siste årene. Vi jobber både med analoge og digitale løsninger for å kunne imøtekomme alle kunders behov.  

Veien fremover

Fra å ha vært fokusert på analog radio (PMR) har Wireless Communication AS klart å posisjonere seg til å bli en av de ledende Tetraaktørene på det norske markedet. I tillegg til å ha full fokus på utviklingen av det nasjonale Nødnettprosjektet, jobber vi aktivt som tilbyder av Tetraløsninger for industri, bygg- og anlegg, offshore og transport. Vi fører ledende produkter innen både Tetraterminaler, basestasjoner og integrerte løsninger i vår produktportefølge. Det er særlig i forhold til satsningen på Tetra at vi som en del av VHF Group har en stratetgisk fordel. Wireless Communication AS har vært representert i Tetra Forum styret fra 2008. Vi jobber målrettet med å bygge organisasjonen for å stå rustet på alle plan til å møte fremtidige krav fra de store brukergruppene.

Service og Support

Wireless Communication AS har egen serviceavdeling på Oppsal i Oslo og Klepp Stasjon v/Stavanger samt felles innkjøp- og logistikksenter hos Swedish Radio Supply (SRS) i Karlstad, Sverige. Våre serviceavdelinger har god tilgjengelighet og parkering, selv for større uniformerte kjøretøy. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×